Onze organisatie

De motoren achter IXL

Stichting IXL ( I excel, ik excelleer) Sickle Cell Awareness is in 2015 opgericht. In Nederland zijn er zo een 2000 patiënten en 60.000 dragers van sikkelcelziekte. De ziekte heeft enorme impact op het levens van deze patiënten en hun omgeving. Met onze projecten ondersteunen deze patiënten en hun omgeving en zorgen we dat er meer bekendheid komt voor deze ziekte.

Wie zijn we?

Bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor het besturen van de stichting. Daaronder valt in ieder geval het bepalen van de strategie, het beleid en het vaststellen van de financiële richtlijnen.

 

Chantelle Rodgers
Voorzitter en oprichter

Gregory Landbrug
Secretaris

Awinaash Ramadhin
Penningmeester

Asma El-Fassi
Algemeen bestuurslid

Adviseurs

Het bestuur van IXL Sickle Cell Awareness laat zich adviseren door experts op gebied van onder andere strategie, marketing,  financiën, onderzoek, fondsen en sikkelcelziekte.

 

John Oliviera
Clayde Menso
Kevin de Randamie
Marjon Cnosse

Partners

Voor de uitvoering van onze projecten gaan wij uit van duurzame partnerschappen. De onderstaande organisaties en professionals zetten zich in voor IXL Sickle Cell Awareness

Steun Sikkelcelpatiënten

IXL geeft sikkelcelpatiënten de regie over hun leven terug met praktische tools en programma’s. Met 1 programma kunnen we 15 patiënten helpen de regie over hun leven te krijgen. Doneer nu.

0

Begin met typen en druk op enter om te zoeken